Arsenal prekážkou na ceste Chelsea za titulom

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 12:42 • 2 min
Arsenal prekážkou na ceste Chelsea za titulom

LONDÝN - V najvyššej anglickej futbalovej súťaži niet pochýb o jednoznačnom favoritovi na zisk majstrovského titulu v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Hráči FC Chelsea držia na čele tabuľky desaťbodový náskok pred londýnskym konkurentom Arsenalom. Tieto dve mužstvá na seba narazia v nedeľňajšom šlágri 34. kola Premier League od 17.00 h SELČ na Emirates Stadium. "Kanonieri" sú najvážnejšou prekážkou "The Blues" v ceste za celkovým prvenstvom, keďže v zostávajúcom priebehu ročníka 2014/2015 čakajú na zverencov portugalského trénera Josého Mourinha tímy Leicester City, Crystal Palace, FC Liverpool, West Bromwich Albion a Sunderland.


Pokiaľ "modrí" zdolajú "The Gunners", môžu sa z majstrovského primátu radovať v predstihu už v stredu v prípade víťazstva na pôde Leicesteru a zvyšné štyri zápasy odohrať bez tlaku. "Cítim, že už sme takmer v cieli, vo futbale sa však na takmer nemôžete spoliehať," povedal 52-ročný Mourinho.


Špeciálnu motiváciu bude mať kouč Arsenalu Arséne Wenger, ktorý nezvíťazil nad FC Chelsea pod vedením Josého Mourinha v doterajších dvanástich vzájomných súbojoch. Šesťdesiatpäťročný francúzsky lodivod bude v nedeľu dúfať, že trinástka sa preňho stane šťastným číslom. "V tých dvanástich stretnutiach sme zakaždým neťahali za kratší koniec. Viackrát sme boli blízko k výhre proti veľmi kvalitnému mužstvu Chelsea. Nezaoberám sa históriou, rozhodujúca bude momentálna forma v daný deň," citoval Wengera oficiálny klubový web Arsenalu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies