Arsenal predĺžil zmluvu s brankárom Szczesným

NETKY.SK • 16 November 2013, 15:50 • 2 min
Arsenal predĺžil zmluvu s brankárom Szczesným

LONDÝN - Szczesny podpísal nový dlhoročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Poľský futbalový brankár v službách Arsenalu Wojciech Szczesny sa rozhodol spojiť svoju budúcnosť s londýnskym klubom podpísaním nového kontraktu. "Kanonieri", ktorí sú momentálne na čele anglickej Premier League,  oznámili túto správu v sobotu. Dvadsaťtriročný reprezentačný brankár Poľska pôsobí na Emirates Stadium od roku 2006, kedy si ho na Ostrovy priviedol Arséne Wenger z Legie Varšava.

"Som veľmi šťastný, že som podpísal nový kontrakt, Arsenal je ako moja rodina," povedal Szczesny pre oficiálnu stránku klubu. Arsenal nezverejnil presnú dĺžku novej zmluvy. "Vždy som bol presvedčený, že Wojciech je neuveriteľne talentovaný brankár so skvelými reflexami a mentálnou silou. Má potenciál sa ďalej zlepšovať a môže byť dôležitou súčasťou Arsenalu pre ďalšie sezóny," povedal tréner Wenger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies