Arsenal: Pre Walcotta už žiadna ponuka na novú zmluvu a v januári by mohol odísť

NETKY.SK • 25 Október 2012, 13:03 • 2 min
Arsenal: Pre Walcotta už žiadna ponuka na novú zmluvu a v januári by mohol odísť

Arsenal Pre Walcotta už žiadna ponuka na novú zmluvu a v januári by mohol odísť - Futbal LONDÝN – Budúcnosť Thea Walcotta na Emirates je zase o niečo neistejšia a Gunners sú pripravený ho v januári predať, pokiaľ nenájdu spoločnú reč ohľadne jeho novej zm

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Budúcnosť Thea Walcotta na Emirates je zase o niečo neistejšia a Gunners sú pripravený ho v januári predať, pokiaľ nenájdu spoločnú reč ohľadne jeho novej zmluvy.

Arsenal začal rokovania s niekoľkými hviezdami tímu v snahe podpísať s nimi nové zmluvy. Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs a Emmanuel Frimpong sú pripravení podpísať vylepšené zmluvy po tom, ako nedávno prebehli rokovania medzi ich zástupcami a klubom.
Ďalšie kolo formálnych rozhovorov o novej zmluve pre Walcotta však nezačali, čo uvrhlo tmavý tieň na jeho budúcnosť v severnom Londýne. Walcottovi vyprší zmluva na konci sezóny avšak v auguste odmietol návrh päťročnej zmluvy, ktorá by mu zabezpečila 75.000 libier týždenne.

Klub sa chystal predať anglického reprezentanta ešte počas letného prestupového obdobia, ale nakoniec Walcott trénerovi vyjadril svoj krátkodobý záväzok voči klubu. Útočník povedal Wengerovi, že chce zostať na Emirates Stadium, ale nie je pripravený podpísať ponúknutú zmluvu s tým, že by chcel týždenne zarábať okolo 100.000 libier.
 
Avšak Arsenal už nie je ochotný ďalej naťahovať rozhovory, ktoré uviazli na mŕtvom bode. Wenger stále dúfa, že Walcott podpíše novú zmluvu, ale v súlade s ponukou, ktorú mu klub predložil a ktorú už nebude zvyšovať. Klub je však pripravený Walcotta v januári predať, aby predišiel tomu, že v lete budúceho roka odíde zadarmo, ak nepodpíše novú zmluvu.

Wenger už naznačil, že má za Walcotta náhradu a mal by ním byť mladík Serge Gnarby, ale má záujem aj o mladíka Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. Naopak, o Walcotta má záujem Liverpool, Chelsea aj Juventus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies