Arsenal potrebuje posilniť káder, myslí si Özil

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 10:27 • 2 min
Arsenal potrebuje posilniť káder, myslí si Özil

LONDÝN - Nemecký futbalový reprezentant Mesut Özil si myslí, že ak chce Arsenal Londýn pomýšľať v budúcej sezóne na úspech v najvyššej anglickej súťaži, bude musieť zainvestovať do svojho kádra.

slovakia

left justify in out

"Ak chceme patriť k najlepším, nezaobíde sa to bez posilnenia mužstva. Do ligy smerujú noví kvalitní tréneri, mám na mysli hlavne Pepa Guardiolu, ktorý prevezme lavičku Manchestru City. Bude zaujímavé sledovať ako implementuje svoju hernú filozofiu do ostrovných podmienok," povedal nemeckému periodiku Welt am Sonntag 27-ročný stredopoliar.

 

Özil zároveň v rozhovore pre The Guardian prezradil, že zverenci Arséna Wengera napriek 11-bodovému manku na vedúci Leicester City ešte nevzdali boj o titul v aktuálnom ročníku: "Majú silný tím a bojujú o každý bod. Svoje miesto v tabuľke si zaslúžia, ale my sme nerezignovali. Verím, že stále môžme dosiahnuť na vrchol," vyhlásil rodák z Gelsenkirchenu.

 

Özil prišiel na Emirates Stadium v roku 2013 z Realu Madrid, za "kanonierov" odohral zatiaľ 110 stretnutí a dal 19 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies