Arsenal po prvý raz v sezóne na tréningu kompletný

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 16:01 • 2 min
Arsenal po prvý raz v sezóne na tréningu kompletný

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Arséne Wenger mal v pondelok neobvyklý dôvod na úsmev.

slovakia

left justify in out

Po prvý raz v tejto sezóne mal počas tréningovej jednotky k dispozícii kompletný káder A-mužstva. K tímu sa už pripojili aj poslední maródi Alex Oxlade-Chamberlain a Santi Cazorla, referuje britský The Telegraph.

 

Početné zranenia mali počas aktuálneho ročníka veľký vplyv na tvorbu zostavy "kanonierov", ktorí už prišli o nádej na zisk anglického majstrovského titulu. Do konca Premier League 2015/2016 zostáva odohrať tri kolá.

Neúspech napriek sľubnej úvodnej polovici sezóny vyvolal špekulácie o budúcnosti francúzskeho kormidelníka Arsenalu, ktorý je šéfom realizačného tímu tohto londýnskeho klubu od roku 1996, v budúcom ročníku by mohol prekonať magickú hranicu 20 rokov. Wenger je od marca najdlhšie slúžiacim koučom, ktorý je od svojho nástupu do funkcie v jednom z klubov v Európe stále verný tomu istému zamestnávateľovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona