Arsenal po ôsmich rokoch podľahol West Hamu United

NETKY.SK • 10 August 2015, 14:55 • 2 min
Arsenal po ôsmich rokoch podľahol West Hamu United

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu Londýn sa v nedeľňajšom zápase 1. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League 2015/2016 museli po ôsmich rokoch skloniť pred mestským rivalom West Hamom United.

slovakia

left justify in out

"Kladivári" zvíťazili na Emirates Stadium 2:0, predtým sa im podobný kúsok podaril 7. apríla 2007, rovnako na pôde súpera (1:0). "Kanonieri" do nedele ťahali proti WHU pätnásťzápasovú sériu bez prehry.


"Je to ťažké, ale je to naša práca. Úspešný tím je ten, ktorý správne zareaguje v ťažkých chvíľach. Máme náročný štart do sezóny. Dnes sme neboli dostatočne koncentrovaní a vyskytli sa aj chyby v organizácii našej hry," cituje portál goal.com slová trénera Arsenal Arséna Wengera.


Ligový debut v drese Arsenalu absolvoval český brankár Petr Čech, na strane hostí zažil absolútnu premiéru v Premier League šestnásťročný tínedžer Reece Oxford. Mladík už na začiatku prípravy v predkole Európskej ligy 2015/2016 prekonal rekord Billyho Williamsa, ktorý bol od roku 1922 dlho najmladším debutantom v klubových dejinách.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies