Arsenal nastúpi v júli 2017 v príprave proti Hološkovmu Sydney FC

NETKY.SK • 9 December 2015, 10:25 • 2 min
Arsenal nastúpi v júli 2017 v príprave proti Hološkovmu Sydney FC

SYDNEY - Futbalisti londýnskeho Arsenalu odohrajú v júli 2017 dva prípravné zápasy v Austrálii. "Gunners" nastúpia proti tímom z tamojšej najvyššej súťaže Western Sydney Wanderers a Sydney FC, ktorého dres momentálne oblieka aj slovenský reprezentant Filip Hološko. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Arsenal tak napodobní rivalov z Premier League Chelsea, Tottenham a Liverpool, ktorí u "protinožcov" absolvovali prípravu už v tomto roku. Počas svojho ázijsko-pacifického turné v roku 2013 sa zastavili v Sydney aj hráči Manchestru United. Zápasy prilákali na tribúny obrovské množstvo fanúšikov. Na prípravné duely Arsenalu, ktorý sa naposledy predstavil na austrálskej pôde v roku 1977, by sa podľa odhadov mohlo na Olympijský štadión v Sydney prísť pozrieť približne 70-tisíc divákov. Aréna má kapacitu 83.500 miest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona