Arsenal na ihrisku Stoke City bez Walcotta a Monreala

NETKY.SK • 5 December 2014, 15:43 • 2 min
Arsenal na ihrisku Stoke City bez Walcotta a Monreala

LONDÝN - Futbalistom Arsenalu Londýn bude v zostave na sobotňajši duel Premier League na ihrisku Stoke City chýbať zranená dvojica Theo Walcott, Nacho Monreal.

slovakia

left justify in out

Walcott, ktorý sa vrátil na trávniky po ročnej pauze v závere novembra, má natiahnutý stehenný sval. Monreala trápia problémy s ľavým kolenom.
     

Ako však pre agentúru Reuters uviedol tréner "kanonierov" zo severného Londýna Arsene Wenger, v bráne by mal stáť už uzdravený gólman Wojciech Szczesny. "Theo hrať v Stoke určite nebude. Chýbať nám bude aj proti Galatasarayu v Lige majstrov," dodal Wenger.
     

Arsenalu sa na trávniku Stoke tradične nedarí, keď Londýnčania vyhrali na štadióne Britania od roku 2008 len jediný raz. Vzťahy medzi oboma klubmi sú naštrbené od momentu, keď pred štyrmi rokmi Ryan Shawcross nešetrným zákrokom zlomil nohu Aaronovi Ramseymu.
     

"Uspieť v Stoke vždy bolo náročné. City doma príliš často neprehrávajú a preto musíme v sobotu predviesť čo najlepší výkon," naznačil ambície tímu kouč Wenger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona