Arsenal má úzky káder, Wenger: Na prestupovom trhu budeme aktívni

NETKY.SK • 30 December 2015, 13:05 • 2 min
Arsenal má úzky káder, Wenger: Na prestupovom trhu budeme aktívni

LONDÝN - Tréner futbalistov Arsenalu Londýn Arsene Wenger chce počas zimného prestupového obdobia priviesť do tímu niekoľko nových hráčov.

slovakia

left justify in out

Priebežný líder Premier League potrebuje vystužiť káder, aby mohol bojovať o zisk prvého titulu v najvyššej domácej súťaži od roku 2004.

 

Hoci sa Arsenalu v súčasnosti darí, v úvodných dueloch nového roka mu bude chýbať množstvo zranených hráčov. Aj preto chce byť Wenger na prestupovom trhu výrazne aktívny. "V súčasnosti nemôžeme nič prezradiť, pretože ešte sme túto tému neuzavreli. Je isté, že sa budeme snažiť priviesť do tímu nových hráčov. V súčasnosti máme veľmi úzky káder," cituje Wengerove slová agentúra DPA.

 

"Kanonierom" sa pri herných krízach Manchestru United či majstrovskej Chelsea Londýn v prebiehajúcom ročníku darí. Vzhľadom na výsledky v prvej polovici sezóny je zrejmé, že budú bojovať o titul. "Tento rok bol pre nás pozitívny, zlepšili sme výsledky, boli sme dôslední. Verím, že bude dobré, ak sa zameriame len na seba a nie na tých, ktorí náš cieľ môžu ohroziť. Máme možnosť získať titul, budeme oň bojovať," dodal Wenger.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies