Arsenal je pripravený ponúknuť Liverpoolu £10m za Reinu

NETKY.SK • 1 December 2012, 12:55 • 2 min
Arsenal je pripravený ponúknuť Liverpoolu £10m za Reinu

Arsenal je pripravený ponúknuť Liverpoolu £10m za Reinu - Futbal LONDÝN - Arsenal je opäť pripravený predložiť ponuku na brankára Liverpoolu, Pepe Reinu. Arsene Wenger je dlhodobým obdivovateľom španielskeho brankára a chce ho vo svojom tíme.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsenal je opäť pripravený predložiť ponuku na brankára Liverpoolu, Pepe Reinu. Arsene Wenger je dlhodobým obdivovateľom španielskeho brankára a chce ho vo svojom tíme. Wenger neuspel so svojou ponukou v roku 2010, keď za Reinu ponúkol 20 miliónov libier, ale verí, že teraz by ho mohol získať za polovicu tejto sumy.

Aj keď je Reina stále brankárskou jednotkou na Anfielde, má sa za to, že tréner Brendan Rodgers by bol ochotný načúvať ponukám. Wengerovi nahráva aj fakt, že má vo svojom tíme Reinových krajanov Artetu a Cazorlu. Reina vo svojej autobiografii ozrejmil moment, keď Liverpool odmietol prvú ponuku Arsenalu na prestup. Napísal:

"Arsenal ponúkol £ 20m, čo je fenomenálna suma za brankára. Časť zo mňa mala ten pocit, že mám právo zvážiť svoju budúcnosť. Liverpool dostal ponuku, ale odmietol ju. Bolo mi povedané, že moja prítomnosť je rozhodujúca pre predaj klubu. Bol som jednoducho tromf v predajnom procese."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies