Arsenal: Huntelaar žiada 100.000 libier týždenne

NETKY.SK • 19 December 2012, 16:49 • 2 min
Arsenal: Huntelaar žiada 100.000 libier týždenne

Arsenal Huntelaar žiada 100. 000 libier týždenne - Futbal LONDÝN – Požiadavka Klaas-Jan Huntelaara znie jasne - ak prestúpi v januári do Arsenalu, tak sa musí stať najlepšie plateným hráčom tímu.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Požiadavka Klaas-Jan Huntelaara znie jasne - ak prestúpi v januári do Arsenalu, tak sa musí stať najlepšie plateným hráčom tímu. Klub zo severného Londýna začal rokovania so Schalke ohľadne prestupu holandského reprezentanta, ktorého cena by sa mala pohybovať okolo 6 miliónov libier.

Bývalý útočník Realu Madrid však nebude lacný. Holanďan chce základný týždenný plat vo výške rovných 100.000 libier.
Huntelaar a jeho zástupcovia sú si plne vedomí, že vzhľadom na jeho vek je pravdepodobné, že toto bude jeho posledná veľká zmluva a sú rozhodnutí vyjednať čo najlepšie možné podmienky. Ak by Arsenal vyhovel hráčovým požiadavkám, tak by sa stal s 5.2 miliónmi libier ročne najlepšie plateným hráčom v klube.
Aktuálne najlepšie plateným hráčom Gunners je Lukas Podolski, ktorý zarobí okolo 90.000 libier týždenne.

To ako sa Arsenal rozhodne môže naznačiť situácia okolo Walcotta, ktorému končí zmluva na konci sezóny a je ochotný podpísať novú zmluvu iba v prípade, že mu zaručí týždenný plat v rozmedzí okolo 100.000 libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies