Arsenal hľadá náhradu za Fabianského, v hre príchod Marshalla

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 14:18 • 2 min
Arsenal hľadá náhradu za Fabianského, v hre príchod Marshalla

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu FC Arsenal Londýn Arséne Wenger sa obzerá po brankárovi, ktorým by doplnil káder svojho tímu pre sezónu 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Poliak Lukasz Fabianski, ktorý v uplynulej sezóne prevažne kryl chrbát svojmu krajanovi Wojciechovi Szczesnému a v najvyššej anglickej súťaži odchytal jediný duel, odmietol návrh novej zmluvy od "kanonierov" a ako voľný hráč zrejme zamieri do konkurenčného Swansea City.

 

Fabianského miesto by mohol zaujať škótsky gólman Cardiffu City David Marshall, o ktorého podľa viacerých zdrojov z Britských ostrovov vrátane internetového portálu The Daily Telegraph prejavili záujem aj Tottenham Hotspur a FC Liverpool. V Tottenhame by mohol Marshall nahradiť Francúza Huga Llorisa. Gólman z krajiny "galského kohúta" je údajne prestupovým cieľom Paríža Saint-Germain i AS Rím, referuje The Daily Mirror. Oba spomenuté kluby budú pôsobiť v budúcej sezóne v Lige majstrov, Tottenham sa predstaví v Európskej lige - druhej najprestížnejšej európskej klubovej súťaži. 

 

Marshalla zvolili za najlepšieho hráča Cardiffu v sezóne 2013/2014, vo februári podpísal nový kontrakt. Cardiff obsadil v tabuľkovom poradí Premier League poslednú dvadsiatu priečku a zostúpil do druhej najvyššej súťaže The Championship. Odhadované odstupné za 29-ročného rodáka z Glasgowa je 15 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies