Arsenal dosiahol zrušenie trestu pre červeného Gabriela

NETKY.SK • 23 September 2015, 10:23 • 2 min
Arsenal dosiahol zrušenie trestu pre červeného Gabriela

LONDÝN - Anglická Futbalová asociácia (FA) vyhovela žiadosti Arsenalu Londýn o zrušenie trojzápasového trestu pre Gabriela Paulistu za červenú kartu v sobotňajšom zápase 6. kola Premier League proti Chelsea.

slovakia

left justify in out

Brazílsky obranca neudržal v mestskom derby nervy na uzde a po jednej z početných potýčok s útočníkom súpera Diegom Costom ho rozhodca Mike Dean poslal predčasne pod sprchy. Arsenal podľahol na Stamford Bridge 0:2. Gabriel ešte nemá celkom vyhraté, pretože čelí obvineniu z nevhodného správania za neochotu opustiť hraciu plochu po vylúčení. Do štvrtka sa môže proti nemu odvolať. Po zrušení trestu za červenú kartu však môže nastúpiť už na stredajší súboj tretieho kola Ligového pohára proti Tottenhamu.


FA riešila aj správanie Diega Costu, ktorému napokon uložila trojzápasový dištanc, hoci priamo v zápase videl španielsky zakončovateľ iba žltú kartu. Bývalý hráč Atlética Madrid si nezahrá v dueloch PL proti Newcastlu United, FC Southampton a Aston Ville.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies