Arsenal čoskoro získa malého Messiho, hlásia Argentínčania

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 15:31 • 2 min
Arsenal čoskoro získa malého Messiho, hlásia Argentínčania

BUENOS AIRES - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn čoskoro získa do svojich radov 16-ročného Argentínčana Maxiho Romera, ktorého v rodnej krajine talentom prirovnávajú k ofenzívnemu klenotu španielskej Barcelony Lionelovi Messimu.

slovakia

left justify in out

V hre vraj je odstupné 6 miliónov eur. "Nechcem hovoriť o číslach, ale Arsenal nám predostrel veľkorysú ponuku," vyhlásil pre TyC Sports prezident Vélezu Sarsfield Raúl Gámez. Mladíkov agent Rolando Zárate povedal: "Dva razy som sa stretol s trénerom Arsénom Wengerom v Londýne. O Maxim sa dozvedeli prostredníctvom svojich skautov v Južnej Amerike a je hráčom, ktorý ich najviac zaujal. Maxi má obrovský potenciál, ale obdobie svojho dozrievania strávi v skvelom klube, akým Vélez je."

 

Romero údajne po pribudnutí do štruktúr Arsenalu strávi ešte minimálne dve sezóny vo Véleze. Zatiaľ nedebutoval v jeho "áčku", ale pravidelne s ním trénuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies