Arsenal by rád angažoval Pedra Rodrígueza z FC Barcelona

NETKY.SK • 28 Október 2014, 11:40 • 2 min
Arsenal by rád angažoval Pedra Rodrígueza z FC Barcelona

LONDÝN - Vedenie londýnskeho Arsenalu chce v januári angažovať do svojich radov Pedra Rodrígueza z FC Barcelona. Anglický klub za 27-ročného krídelníka (nar. 28. júla 1987) ponúka 25 miliónov libier. Informuje o tom Daily Express.

slovakia

left justify in out

Španielsky reprezentant nemá v ostatnom období zaručené miesto v základnej zostave katalánskeho mužstva. Tréner Luis Enrique v ofenzíve pochopiteľne preferuje argentínsko-brazílske duo Lionel Messi, Neymar, po treste je k dispozícii aj nová uruguajská akvízícia Luis Suárez. Na šancu čaká v závetrí aj talentovaný 19-ročný Munir El Haddadi. Aj preto odchovanec Barcelony Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma požiadal o zimný transfer do iného klubu. 

 

Tréner Arsenalu Arséne Wenger nie je spokojný s výkonnosťou dvoch krídelníkov Santiho Cazorlu a Lukasa Podolského. V súvislosti s druhým menovaným nemeckým reprezentantom je vraj už isté, že v zime alebo najneskôr v lete opustí londýnsky klub. Anglické médiá informujú, že za jeho predaj by sa investovali finančné prostriedky práve na príchod Pedra Rodrígueza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies