Arsenal bez Özila minimálne tri týždne

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 12:31 • 2 min
Arsenal bez Özila minimálne tri týždne

LONDÝN - Stredopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Mesut Özil bude chýbať svojmu zamestnávateľovi pre zranenie stehna minimálne tri týždne. Negatívne prognózy hovoria o šiestich týždňoch, vyhlásil tréner "kanonierov" Arséne Wenger.

slovakia

left justify in out

"Prišli sme o Özila. Neviem, ako dlho bude mimo hry. Vyzerá to tak, že minimálne tri týždne," citoval slová francúzskeho kormidelníka z piatkovej tlačovej konferencie portál fifa.com. "Ak minimum sú tri, maximum je šesť týždňov. Nie som odborník, povedzme, že štyri týždne," uviedol Wenger a dodal: "Je to, samozrejme, strata, ale som si istý, že máme dostatok kvality, aby sme zápasy bez neho zvládli."


Nemecký reprezentant sa zranil v utorkovom odvetnom stretnutí osemfinále Ligy majstrov na pôde Bayernu Mníchov (1:1). Özil nastúpil v Allianz Arene v základnej zostave Arsenalu, po polčase však uvoľnil miesto na trávniku Čechovi Tomášovi Rosickému. 

 

Özil prišiel do Londýna v lete za 42 miliónov libier zo španielskeho Realu Madrid a stal sa najdrahším hráčom v histórii klubu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona