Arsenal a Chelsea odmietli angažovať Sneijdera kvôli jeho prehnaným finančným nárokom

NETKY.SK • 2 Január 2013, 13:18 • 2 min
Arsenal a Chelsea odmietli angažovať Sneijdera kvôli jeho prehnaným finančným nárokom

Arsenal a Chelsea odmietli angažovať Sneijdera kvôli jeho prehnaným finančným nárokom - Futbal LONDÝN – Chelsea a Arsenal odmietli šancu na zisk Wesleyho Sneijdera aj napriek faktu, že by Holanďana potenciálne mohli priviesť zadarmo. Dôvodom, prečo kluby

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Chelsea a Arsenal odmietli šancu na zisk Wesleyho Sneijdera aj napriek faktu, že by Holanďana potenciálne mohli priviesť zadarmo. Dôvodom, prečo kluby odmietajú záložníka Interu Miláno, sú jeho prehnané finančné nároky, keď žiada až 200.000 libier týždenne.
Nie je prekvapením, že taliansky klub sa chce 28-ročného Sneijdera zbaviť kvôli vysokej mzde, ale hráčovi agenti, ktorí kontaktovali kluby z Premier League, nedokázali vzbudiť žiadny záujem.

Talianske noviny Gazzetta dello Sport uplynulý víkend priniesli správy, že Liverpool predložil na hráča £9,5 miliónovú ponuku. Sneijder však túto správu rýchlo označil za nezmysel, keď na tlačovej konferencii vyhlásil: "Opäť to nie je pravda."

Sneijder, ktorý prišiel do Interu v roku 2009 z Realu Madrid za 30 miliónov eur, odmietol návrhy svojho klubu na zníženie jeho aktuálneho platu a prišiel aj o miesto v prvom tíme.
Sneijder ďalej povedal: "Pre všetky zúčastnené strany by bolo lepšie, keby som v januári prestúpil. Ak sa tak nestane, tak zostanem. S Interom mám zmluvu do roku 2015."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona