Aršavin je na odchode z Arsenalu

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 18:17 • 2 min
Aršavin je na odchode z Arsenalu

LONDÝN - Pôsobenie ruského futbalového krídelníka Andreja Aršavina v Arsenale Londýn sa takmer určite skončí spolu s touto sezónou. Na piatkovej predzápasovej tlačovej besede to predznamenal francúzsky tréner A-tímu spomenutého účastníka najvyššej anglickej dlhodobej súťaže Premier League Arséne Wenger.

slovakia

left justify in out

Prípadnú novú zmluvu pre 31-ročného hráča označil za nepravdepodobnú. Potvrdil tým štvrtkové chýry viacerých ostrovných médií. Aršavin v ostatných dvoch súťažných ročníkoch nedostával na Emirates Stadium veľa príležitostí, jar 2012 strávil na hosťovaní v Zenite Petrohrad, z ktorého prišiel do britskej metropoly v januári 2009 - údajne za 15 miliónov libier, čo bol v tom čase klubový rekord. Aršavin v sezóne 2012/2013 nastúpil za "kanonierov" len na dve súťažné stretnutia, zhodne v Ligovom pohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies