Arriva rieši situáciu s výpadkom vodičov, spoje budú však obmedzené aj dnes

NETKY.SK • 19 Júl 2022, 06:49 • 2 min
Arriva rieši situáciu s výpadkom vodičov, spoje budú však obmedzené aj dnes

BRATISLAVA - Výpadok by podľa spoločnosti mal byť už len na desiatich spojoch.

slovakia

left justify in out

Včera sme vás informovali o problémoch s prímestskou autobusovou dopravou, kedy web imhd.sk uvádzal, že spoločnosť Arriva nevypraví polstovku zo svojich denných spojov. O vyjadrenie sme požiadali aj samotnú spoločnosť. 

 

Arrive sa nakoniec podarilo očakávaný výpadok znížiť tak, že sa situácia dotkla 3 % spojov podľa platného cestovného poriadku. Dnes i v najbližších dňoch by mal podľa slov Petry Helecz, riaditeľky pre obchod a komunikáciu spoločností Arriva na Slovensku, výpadok poznamenať len desať spojov. 

 

img

 

Vyjadrenie spoločnosti

 

V týchto dňoch zaznamenávame zvýšený počet ochorení vodičov. Podnikli sme všetky kroky, aby sme situáciu stabilizovali.  Pod rastúci počet práceneschopných vodičov sa však podpisuje aj zhoršujúca sa epidemiologická situácia v kraji – podľa údajov ÚVZ SR je výskyt vírusu SARS CoV-2 v odpadových vodách v Bratislavskom kraji najvyšší na celom Slovensku," povedala Helecz.

 

Riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností Arriva na Slovensku taktiež dodala odkaz pre samotných cestujúcich. 

 

Prosíme preto našich cestujúcich o pochopenie a odporúčame im overiť si pred cestou na našej internetovej stránke, že ich spoj bude vypravený bez obmedzenia," uviedla.

 

Prečítajte si aj: Budaj odporúča vyhlásiť mimoriadnu situáciu na rieke Slaná

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies