Arosa Challenge: Slováci nastúpia proti Bielorusom v bránke s Lacom

NETKY.SK • 20 December 2013, 10:24 • 2 min
Arosa Challenge: Slováci nastúpia proti Bielorusom v bránke s Lacom

AROSA - Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi v piatok popoludní na svoj úvodný súboj na turnaji Arosa Challenge vo švajčiarskej Arose proti Bielorusku v bránke s Jánom Lacom.

slovakia

left justify in out

Na striedačke mimo hry z 23-členného kádra ostane útočník Rastislav Dej. "Nepoviem nič nové, že Bielorusi budú veľmi silní. My však máme svoju kvalitu a chceme odohrať dobrý zápas,“ uviedol pre web SZĽH brankár Ján Laco.

Kým Slováci nenastúpia na súboj v najsilnejšom zložení, Bielorusi majú k dispozícii takmer kompletný elitný reprezentačný výber, ktorý vedie bývalý kouč SR Glen Hanlon. Tím Vladimíra Vůjtka čaká náročný zápas. "Vieme, že nás nečaká žiadny ľahký súper. Hanlon bude mať v zostave bratov Kosticynovcov, Demagina, Kaľužného či Konstantin Koľcova. Majú veľkú silu. My sa však bude spoliehať na bojovnosť a defenzívu, ktorú máme na veľmi dobrej úrovni,“ povedal pre HockeySlovakia.sk Vladimír Vůjtek, ktorý zveril kapitánske céčko podobne ako na Nemeckom pohári 2011 Dominikovi Graňákovi. Pred dvoma rokmi v Mníchove pod vedením skúseného obrancu Slováci vyhrali turnaj, na ktorý necestovali v pozícii favoritov. 

Predpokladaná zostava SR na zápas s Bieloruskom: J. Laco - Graňák, Baranka, Starosta, Švarný, P. Hraško, J. Mikuš, Čerešňák, Macejko - Marcel Haščák, Bulík, Lapšanský - Tybor, Marcinko, J. Sýkora - Spilar, Lušňák, R. Tománek - P. Zuzin, Galamboš, D. Skokan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies