Arogantný motorkár po naháňačke s políciou havaroval

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 13:04 • 2 min
Arogantný motorkár po naháňačke s políciou havaroval

BRATISLAVA - Motorkár, ktorý v nedeľu podvečer unikal policajtom, spôsobil nehodu v bratislavskom Ružinove. Dôvodom jeho úniku boli zrejme skutočnosti, ktoré policajti zistili lustráciou v policajných evidenciách.

slovakia

left justify in out

Motorkára, ktorý nerešpektoval značky, chceli zastaviť už na Hradskej ulici v bratislavskej Vrakuni. Výzvy polície však nerešpektoval a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Hliadka ho prenasledovala až na Trnavskú cestu, kde krátko po 18:45 narazil do Opla Vivaro, ktoré odbočovalo na Mesačnú ulicu. Motocyklista so spolujazdcom skončili na tráve. 

V evidenciách policajti zistili, že motorkár má zadržaný vodičský preukaz, súdom štyrikrát uložený zákaz jazdiť, je na neho vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu a dva súdom vydané zatykače. Mareka predviedli na policajné oddelenie a obvinili z marenia úradného rozhodnutia, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí až dvojročný trest. Jeho prípad riešia v tzv. superrýchlom konaní. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov poputoval do väzenia. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies