Arnošt Goldflam na svojom vzťahu pracuje každý deň

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 13:56 • 2 min
Arnošt Goldflam na svojom vzťahu pracuje každý deň

BRATISLAVA - Český herec Arnošt Goldflam sa podľa vlastných slov stále snaží pracovať na vzťahu so svojou manželkou.

slovakia

left justify in out

„My s mojou pani musíme neustále každý deň riešiť, čo urobíme s deťmi, či ako sa na čomkoľvek dohodneme... Stále si uvedomujem, že ten vzťah nikdy nie je definitívny a uzavretý. Je to niečo, na čom treba neustále pracovať,“


Ako muž by mal byť podľa neho popri každodennej rutine zároveň k manželke občas i romantický. „Nemal by som ako muž občas zabudnúť i na tie kvety a na ďalšie veci,“ poznamenal 69-ročný rodák z Brna.


Ďalšou dôležitou vecou vo vzťahu preňho vraj je, aby sa partneri navzájom rešpektovali. „Dvojica by sa nemala chcieť navzájom regulovať, je jedno či žena muža alebo muž ženu a mali by podľa mňa neustále komunikovať,“ podotkol Goldflam, ktorý si vraj vo vzťahu k svojej manželke často uvedomuje, čo urobil zle a čo mohol urobiť inak.

 

„Každý deň sa nad tým zamýšľam, človek musí mať stále na vedomí, či niečo neurobil zle alebo neprehnal. Niekedy totiž reagujeme na niečo podráždene a až potom nám dôjde, že ten druhý to vôbec nemyslel ako útok. Raz mi dokonca niekto hovoril, že vzťah alebo manželstvo či partnerstvo je boj kto z koho - kto vyhrá a toho druhého utlačí, no ono to tak v skutočnosti nie je. Na to by sme vo vzťahoch mali myslieť,“ uzavrel herec.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies