Arnold Schwarzenegger napísal autobiografiu

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:02 • 2 min
Arnold Schwarzenegger napísal autobiografiu

Arnold Schwarzenegger napísal autobiografiu - Kultúra Bývalý guvernér Kalifornie a hviezda akčných filmov Arnold Schwarzenegger sa chystá na budúci rok vydať svoju autobiografiu pod názvom Total Recall My Unbelievably True Life Story. Oznámilo to vo štvrt

slovakia

left justify in out

img

Bývalý guvernér Kalifornie a hviezda akčných filmov Arnold Schwarzenegger sa chystá na budúci rok vydať svoju autobiografiu pod názvom Total Recall: My Unbelievably True Life Story. Oznámilo to vo štvrtok vydavateľstvo Simon & Schuster.
Kniha by mala odhaliť nové podrobnosti o Schwarzeneggerových posledných škandáloch. Po ich prevalení podala Maria Shriverová, Schwarzeneggerova manželka, žiadosť o rozvod. 
Hollywoodsky herec sa priznal, že splodil nemanželského syna so ženou, ktorá v ich domácnosti pracovala ako pomocníčka. Kniha by sa mala začať predávať v októbri 2012.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona