Arnold Schwarzenegger nahovorí ako Terminátor dopravnú aplikáciu

NETKY.SK • 17 Jún 2015, 15:42 • 2 min
Arnold Schwarzenegger nahovorí ako Terminátor dopravnú aplikáciu

USA - Bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger nahovorí ako Terminátor komunitnú dopravnú a navigačnú mobilnú aplikáciu.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatsedemročný rodák z Rakúska ponúkne svoj hlas v rámci propagovania očakávanej snímky Terminátor: Genisys, v ktorej sa opäť predstaví v titulnej úlohe. Používatelia aplikácie si budú môcť zadarmo zvoliť zvukové nastavenie so Schwarzeneggerom, pričom v jeho podaní budú môcť počuť oznámenia ako "Hľadám Sarah Connor, no môžeme ísť najprv do tvojho cieľa.", "Moja misia je chrániť ťa. Pred nami je nehoda." alebo "Prišiel si do cieľa. Hasta la vista, baby!".

 

"Odkedy ju používam, chcem jej prepožičať svoj hlas," vyjadril sa Schwarzenegger k aplikácii. "Každý jeden deň ma fanúšikovia žiadajú, aby som nahral svoje filmové repliky, takže teraz sa moja klasická rola a môj rakúsky prízvuk dostanú do ich áut," doplnil herec. Snímka Terminátor: Genisys sa do slovenských kín dostane 9. júla. Okrem Schwarzeneggera si v nej zahrali aj Matt Smith (Tim), Emilia Clarke (Sarah Connor), Jason Clarke (John Connor) či Jai Courtney (Kyle Reese). 

 

Arnold Schwarzenegger začínal ako kulturista a sedemkrát získal titul Mr. Olympia. Okrem spomínanej série o Terminátorovi ho diváci a diváčky môžu poznať aj zo snímok ako Barbar Conan (1982), Komando (1985), Predátor (1987), Dvojičky (1988), Total Recall (1990), Policajt zo škôlky (1990), Posledný akčný hrdina (1993), Junior (1994), Pravdivé lži (1994), Batman a Robin (1997) či troch filmov zo série Expendables (2010, 2012 a 2014). V rokoch 2003 až 2011 zastával post guvernéra Kalifornie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona