Armstrong sa dohodol so Sunday Times na mimosúdnom vyrovnaní

NETKY.SK • 25 August 2013, 13:43 • 2 min
Armstrong sa dohodol so Sunday Times na mimosúdnom vyrovnaní

NEW YORK - Britský nedeľník žiadal od Armstronga v prepočte viac ako 1,17 milióna eur, plus úroky a náklady na súdny proces.

slovakia

left justify in out

Zdiskreditovaný bývalý cyklista Lance Armstrong sa mimosúdne vyrovná s britským nedeľníkom Sunday Times, ktorý ho žaloval o milión libier. Vydavateľ chcel späť peniaze, ktoré vysúdil Američan, keď periodikum v roku 2004 spochybnilo jeho víťazstvá na Tour de France.

"Je to konečná epizóda v dlhej právnej vojne medzi týmito novinami a padlou ikonou," napísali Sunday Times.

Britský nedeľník žiadal od Armstronga v prepočte viac ako 1,17 milióna eur, plus úroky a náklady na súdny proces. Sunday Times zaplatili pred siedmimi rokmi Armstrongovi 300-tisíc libier ako odškodné po tom, čo v roku 2004 napísali, že preteká za pomoci zakázaných prostriedkov. Antidopingová agentúra USA (USADA) neskôr zverejnila dôkazy o rozsiahlom dopingovom programe a sedemnásobného víťaza Tour de France potrestala doživotným zákazom činnosti. Texasan sa k dopingu neskôr priznal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies