Armstrong o kapitánovi Crosbym: Nechceli sme vynájsť koleso

NETKY.SK • 26 August 2016, 11:14 • 2 min
Armstrong o kapitánovi Crosbym: Nechceli sme vynájsť koleso

TORONTO - Ustanoviť Sidneyho Crosbyho za kapitána hokejistov Kanady na domácom Svetovom pohári v Toronte (17. septembra - 1. októbra) bol v realizačnom tíme "javorového listu" krátky proces.

slovakia

left justify in out

"Nieslo sa to v štýle: 'Spravíme to takto. Nejaké otázky? Tak poďme ďalej'," prezradil v telefonickom rozhovore generálny manažér Doug Armstrong. "Bolo to jednomyseľné rozhodnutie. Bude to Sid. Zlatý gól v olympijskom finále vo Vancouveri, zlato o štyri roky neskôr v Soči, teraz Stanleyho pohár - je tvárou hokeja a skvelým kapitánom. Nechceli sme znovu vynájsť koleso."

Crosbyho asistentmi v kanadskej reprezentácii budú útočník Chicaga Blackhawks Jonathan Toews a obranca Montrealu Canadiens Shea Weber. Kanada si v A-skupine zmeria sily s Českom, USA a výberom Európy, svoj prípravný kemp pred SP odštartuje v Ottawe 5. septembra. "Každý v našom tíme je schopný byť kapitánom," podotkol kouč Mike Babcock, ktorý vari ani nemôže mať iný cieľ než ďalší kanadský triumf na vrcholnom podujatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies