VIDEO Armáda potkanov v kalifornskom bare

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Armáda potkanov v kalifornskom bare

HAYWARD – Asi každý už videl potkany niekde pri smetných nádobách alebo kontajneroch, či v tom horšom prípade v nejakom supermarkete, hoteli či reštaurácii. Zaručene ste však nevideli nič podobné, ako v kuchyni istého baru v Kalifornii.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo video, na ktorom sa pracovník reštaurácie potichu približuje ku kuchyni, kde počuje záhadné zvuky. Keď zapol svetlo, čakal ho poriadne prekvapenie. Pravdepodobne očakával nejaké hlodavce, ale to čo uvidel ho muselo šokovať. Po medenej rúre sa k diere v strope rozbehli desiatky potkanov!

 



"K diere v strope sa rozbehlo neskutočne veľa potkanov," napísal niekto pod zverejnené video. "Keď som si už myslel, že odišiel aj posledný, tak sa odniekadiaľ objavilo ďalších päť kusov."

Ďalší užívateľ to komentoval ešte šťavnatejšie: "Do riti, očakával som povedzme tri potkany? Bola tam však samotný kráľ potkanov so svojou armádou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies