Arlovski ukázal, že sním ešte treba rátať!

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 11:58 • 2 min
Arlovski ukázal, že sním ešte treba rátať!

LAS VEGAS - Andrej Arlovski patrí k staršej generácií MMA zápasníkov, jeho prvý profi zápas mal v roku 1999. Zápasil proti menám ako Tim Sylvia, Fedor Emeliaenko, Fabricio Werdum alebo Anthony Jonhson.

slovakia

left justify in out

Jeho skóre je uctihodných 24 výhier a 10 prehier. Nepatrí medzi najmladších zápasníkov, no to čo dokázal minulý víkend ho určite posunulo o krok v pred o titulový zápas v ťažkej váhe. Bojoval proti Travisovi Brownovi, a asi málo ľudí  predpokladal jeho výhru v takom veľkom štýle, skôr ho brali ako outsidera. No jeho toto vôbec nezaujímalo, a svojho súpera nemilosrdne bombardoval nenormálnymi ranami. Už od začiatku prvého kola  nenechal svojho súpera dýchať. Hneď  ho zasypával sériami úderov. Fanúšikovia neverili očiam a vyskočili zo sedadiel a šialene povzbudzovali Pitbulla ktorý išiel za jednoznačným víťazstvom. Zápas pripomínal záber zo starých ROCKY filmov, rany lietali z jednej strany na druhú, no s prevahou Arlovského. Kolo sa mu podarilo ukončiť v 4 minúte a 41 sekunde. To či môžeme hovoriť o veľkom návrate Pitbulla, sa potvrdí až po pár zápasoch, ale každopádne sa predviedol vo skvelej forme.

 

Po zápase sa vyjadril takto: "Bol som taký unavený, že som takmer vzdal zápas. Obaja sme vypustili veľké množstvo úderov, ledva som stál na nohách"

 

A keď spomína nohy, tak za slovo stojí  jeho zranenie nohy z predchádzajúcich dňoch. "Ku koncu tréningu som cítil bolesť v nohe, hovoril som trénerovi nech ešte pokračujeme, aby som vedel ako som na tom. Potom som schytal jeden kopanec po ktorom som vedel, že situácia je zlá. Cítil som bolesť ale nevedel som presne čo sa mohlo stať. No našťastie lekári UFC boli celý čas so mnou, a vo všetkom mi pomáhali a nakoniec som to v poriadku odzápasil "



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies