Arjen Robben sa vyjadril, ako vidí svoju budúcnosť v Bayerne

NETKY.SK • 11 Apríl 2019, 15:33 • 2 min
Arjen Robben sa vyjadril, ako vidí svoju budúcnosť v Bayerne

MNÍCHOV - Futbaloví analytici to už pred časom predpovedali a teraz sa to zrejme aj naplní. Arjen Robben toho na trávniku pre zranenie tento rok veľa nepredviedol. Svoje pôsobenie v Bayerne má už zrejme spočítané, a preto sa vyjadril, ako to s ním vyzerá do budúcna.

slovakia

left justify in out

Bayern Mníchov patrí tradične medzi stálice vyra´dovacej časti Ligy majstrov. Každý rok sa klub snaží dosiahnuť v tejto súťaži čo najlepšie výsledky. Tohto roku to isšlo zo začiatku veľmi dobre a v skupine získali dokonca 14 bodov, keď neprehrali ani jeden zápas. V osemfinále však narazili na Kloppov Liverpool a sen o trofeji sa im rozplynul. 

 

 

Holandský futbalista Arjen Robben sa mohol len prizerať, ako jeho tím na domácej pôde nedokáže hrať vyrovnanú partiu s anglickým súperom. V tejto sezóne si toho veľa nezahral a v najdôležitejšej fáze súťaže Bayernu nemal ako pomôcť. pre zdravotné problémy chýba na trávnikoch už od novembra a po ukončení zmluvy s ním vedenie zrejme ďalší kontrakt už nepodpíše. Je teda celkom možné že klubovom drese majstra Bundesligy ho už zrejme neuvidíme.

 

"Nie som si istý, či sa mi ešte podarí nastúpiť za Bayern. Je frustrujúce, keď neviete, čo bude," citovala 35-ročného krídelníka agentúra DPA.

 

img

 

Robben nehral od stretnutia Ligy majstrov s Benficou Lisabon, v ktorom prispel dvoma gólmi k víťazstvu 5:1. V Mníchove pôsobil desať rokov a zatiaľ je otázne, kam povedú jeho ďalšie kroky: "Samozrejme, ozvali sa mi nejaké kluby, ale najprv chcem byť dlhšie v tréningovom procese. Ešte som neurobil definitívne rozhodnutie."

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies