VIDEO Aritz Aduriz: Neymara som sa trochu dotkol, ale mal by sa správať inak

NETKY.SK • 21 Január 2016, 15:41 • 2 min
VIDEO Aritz Aduriz: Neymara som sa trochu dotkol, ale mal by sa správať inak

BILBAO – Obhajcu trofeje Copa del Rey FC Barcelona neopúšťa vynikajúca forma, keď v strede večer porazila Athletic Bilbao na ich vlastnom štadióne 2-1.

slovakia

left justify in out

Katalánsky veľkoklub si poradil aj bez svojich útočných hviezd Messiho a Suáreza, keď ich zastúpili Neymar a El Haddadi Munir. Za domácich v závere zápasu znížil útočník Aritz Aduriz.
 

Okrem gólu bol Aduriz zapletený aj do jedného kontroverzného momentu zápasu. Útočník domácich si obtrel svoju kopačku o chrbát ležiaceho Neymara, na čo Brazílčan okamžite reagoval dramatickou scénou a bolestivou grimasou na tvári.

 

Po zápase sa Aduriz k celému incidentu vyjadril aj na televízne kamery. "Neymar je svetová hviezda, ale niekedy by som si prial, aby sa správal inak. Neymarovi som sa ospravedlnil, pretože som sa ho trochu dotkol. Nemal som v úmysle mu ublížiť. Toto sú veci, ktoré zostávajú na ihrisku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies