Aritz Aduriz má perfektnú formu, Bilbau sa modlí, aby ho nekúpila Barcelona

NETKY.SK • 30 November 2015, 12:25 • 2 min
Aritz Aduriz má perfektnú formu, Bilbau sa modlí, aby ho nekúpila Barcelona

BILBAO - Futbalový veterán z klubu Athletic Bilbao Aritz Aduriz má vo svojich 34 rokoch formu ako hrom a jeho tréner Ernesto Valverde dúfa, že ho v zimnom prestupovom období nebude chcieť kúpiť FC Barcelona. "Blaugranas" údajne hľadajú podporu k zničujúcemu útočnému trojzáprahu Messi - Suárez - Neymar po letnom odchode Pedra Rodrígueza do londýnskej Chelsea.

slovakia

left justify in out

Rodák zo San Sebastiánu Aduriz strelil všetky tri góly v nedeľňajšom ligovom stretnutí na pôde Raya Vallecano. Momentálne má na konte 20 presných zásahov, so šiestimi je najlepším strelcom Európskej ligy a v domácej Primera División mu patrí tretie miesto za kanonierskymi esami Barcelony Neymarom a Luisom Suárezom.

 

"Musíme dúfať, že Barcelona ho nebude chcieť, pretože je najdôležitejším mužom nášho herného systému. Sme veľmi šťastní, že ho máme v tíme. Každým rokom je lepší a lepší. Ma obrovskú vieru vo svoje vlastné schopnosti, výsledkom toho sú fantastické výkony. Pre nás je ako poklad," povedal Valverde po nedeľňajšom víťazstve. Adurizov rekordný kariérny nástrel je 26 gólov z minulej sezóny, v predchádzajúcich dvoch mal na konte po 18 presných zásahov. Španielsky reprezentant prišiel do baskického klubu v roku 2012 z Valencie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona