Ariana Grande rozdá 5 miliónov dolárov na bezplatnú psychoterapiu pre ľudí z celého sveta

NETKY.SK • 11 Október 2021, 15:15 • 2 min
Ariana Grande rozdá 5 miliónov dolárov na bezplatnú psychoterapiu pre ľudí z celého sveta

Ariana Grande sa spojila s terapeutickou platformou Better Health, aby svojim fanúšikom pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia, ktorý bol včera, poskytla podporu v oblasti duševného zdravia. Využiť to môžete aj vy!

slovakia

left justify in out

 


"Je Svetový deň duševného zdravia a som nadšená, že sa opäť môžem spojiť s BetterHelp, aby som rozdala až 5 miliónov dolárov na bezplatnú terapiu. Uznávam, že v prístupe k zdrojom duševného zdravia existujú veľmi skutočné prekážky, a hoci je to len jedno malé gesto (a zostáva oveľa väčší systémový problém), chcela by som to urobiť znova v nádeji, že prinesiem prístup ďalším ľuďom a možno niektorých z vás inšpirujem, aby ste vyskúšali niečo nové a uprednostnili svoje vlastné uzdravenie," napísala Ariana Grande na sociálnej sieti pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia. Na terapiu sa môžete prihlásiť TU

 

Súvisiaci článok: Nie je hanbou požiadať o pomoc! Na Svetový deň duševného zdravia nezabudla ani prezidentka

 

Stačí, keď vyplníte krátky dotazník, aby platforma dokázala nájsť adekvátneho odborníka. Služba ponúka aj sedenia so psychológom v českom jazyku. Obľúbená speváčka si sama prešla podobnými problémami, preto veľmi dobre vie, aké dôležité je zveriť sa do rúk odborníkov. V minulosti priznala záchvaty úzkosti, viackrát odmietla stretnutie s fanúšikmi. Neskôr vysvetlila, že nie je arogantná, ale má psychické problémy spôsobené dvomi ťažkými momentmi v jej živote. Jedným bola explózia počas jej koncertu v Manchesteri, kde zahynuli desiatky ľudí, a druhým smrť expartnera Maca Millera, ktorý sa predávkoval.

 

img

 

V minulosti taktiež kritizovala sociálne siete, ktoré podľa nej  mladým ľuďom vôbec neprospievajú.

 

 

Speváčka spolupracovala s Better Health už v júni na podobnej kampani, kedy rozdali 1 milión dolárov bezplatnej terapie. "Naozaj som to chcela urobiť v nádeji, že ťa inšpirujem k tomu, aby si sa cítil dobre, keď požiadaš o pomoc, a dúfajme, že tým zbavíš svoju myseľ akéhokoľvek druhu sebahodnotenia!" napísala  v júni. "Uzdravenie nie je lineárne, ani ľahké, ale stojí za vynaloženie úsilia a času, sľubujem!"

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona