Ariana Grande nosí príčesky, má na to dobrý dôvod

NETKY.SK • 24 Január 2014, 08:13 • 2 min
Ariana Grande nosí príčesky, má na to dobrý dôvod

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Ariana Grande priznala, že nosí vlasové príčesky, no zároveň na svoju obranu dodala, že má na to naozaj dobrý dôvod.

slovakia

left justify in out

Jej prirodzené vlasy totiž zničilo pravidelné farbenie tak, že nevyzerajú dobre. Zlý stav jej vlasov a príčesky, ktoré používa si už všimli aj fanúšikovia, ktorí za to speváčku neustále kritizujú. "Počas prvých štyroch rokov, čo som hrala Cat, som si musela vlasy každý druhý týždeň farbiť na červeno. Ako sa dá predpokladať, úplne ich to zničilo. V Sam & Cat teraz nosím parochňu. Moje prirodzené vlasy sú opäť hnedé a nosím príčesky, no mávam ich zopnuté, pretože sú momentálne také polámané, že keď si ich rozpustím, vyzerajú zničene a absurdne," vyjadrila sa 20-ročná speváčka, ktorá Cat Valentine stvárňuje vo dvoch seriáloch Victorious (2010) a Sam & Cat (2013).

Grande sa ďalej vyznala, že je pre ňu ťažké nosiť stále ten istý účes a čakať, kým jej opäť narastú zdravé prirodzené vlasy. Požiadala preto fanúšikov, aby už tému jej účesu nechali tak a sústredili sa radšej na dôležitejšie veci. "Takže, PROSÍM, dajte mi už pokoj s vlasmi (alebo sa na mňa vôbec nepozerajte, haha). SÚ TO PREDSA LEN VLASY. Na svete je omnoho omnoho omnoho viac dôležitejších vecí. Mám vás všetkých veľmi rada," odkázala fanúšikom cez aplikáciu Instagram. 

Ariana Joan Grande sa narodila na Floride, no má z polovice talianske korene. Ako malá začala hrať v divadle Boca Raton Little Palm a o niekoľko rokov neskôr aj v divadle Fort Lauderdale. Okrem spomínaných seriálov sa objavila aj v ďalšom s názvom iCarly (2007 - 2012) či vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Ako speváčka vydala zatiaľ jeden album Yours Truly (2013), z ktorého pochádzajú piesne ako The Way, Tattooed Heart či duet so spevákom Mikom Popular Song. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies