Ariana Grande neznáša, keď ju porovnávajú s Miley Cyrus

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 10:39 • 2 min
Ariana Grande neznáša, keď ju porovnávajú s Miley Cyrus

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Ariana Grande nemá rada, keď ju porovnávajú s Miley Cyrus. Dvadsaťjedenročná interpretka to uviedla v rozhovore pre britský denník Daily Star.

slovakia

left justify in out

Grande a jej rovnako stará kolegyňa sa preslávili vďaka účinkovaniu v seriáloch pre deti a mládež, teraz sa však obe venujú predovšetkým speváckej kariére. Cyrus sa v hudobnom priemysle snaží preraziť najmä extravagantnými vystúpeniami, Grande však po nej opakovať nechce. „V tomto priemysle dievčatá neustále porovnávajú s inými, je to otravné. Nepremýšľam o tom tak, že ak Miley Cyrus robí toto, musím to robiť aj ja. Každá z nás sa snaží robiť svoje vlastné veci a dosiahnuť úspech vďaka vlastnému úsiliu,“ vyjadrila sa rodáčka z Floridy.

 

Ariana Grande-Butera sa narodila na Floride, no jej rodičia pochádzajú z Talianska. Už ako dieťa začala hrať v divadle Boca Raton Little Palm a v roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - iCarly (2007 - 2012), Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013). Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Ako speváčka debutovala vlani albumom Yours Truly, z ktorého pochádzajú piesne ako The Way, Tattooed Heart či duet Popular Song so spevákom Mikom. Koncom augusta plánuje vydať novú štúdiovku My Everything. 

 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa v ostatnom období dostala do povedomia rôznymi kontroverziami. Preslávila sa však účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies