Argentínsky útočník Ferreira sa opäť pripojil k tímu Šachtaru Doneck

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 11:13 • 2 min
Argentínsky útočník Ferreira sa opäť pripojil k tímu Šachtaru Doneck

KYJEV - Argentínsky útočník Facundo Ferreira je druhým juhoamerickým hráčom, ktorý sa opätovne pripojil k tímu ukrajinského futbalového šampióna Šachtaru Doneck. On i jeho piati spoluhráči sa pred štyrmi dňami pre obavy o svoju bezpečnosť odmietli vrátiť zo sústredenia vo Francúzsku na Ukrajinu.

slovakia

left justify in out

Ferreira tak návratom na Ukrajinu nasledoval brazílskeho legionára Freda, okrem nich vo Francúzsku po prípravnom dueli proti Olympique Lyon zostali ďalší Brazílčania Douglas Costa, Alex Teixeira, Dentinho a Ismaily. Reagovali tak na leteckú tragédiu, keď sa v Doneckej oblasti zrútilo lietadlo malajzijskej leteckej spoločnosti. Stroj mal byť zostrelený, pričom pri havárii zahynulo všetkých 298 ľudí na palube.
      

Šachtar v minulých dňoch presunul svoje sídlo z nestabilného Donecka do Kyjeva a svoje domáce zápasy v najvyššej ukrajinskej súťaži i v Lige majstrov bude hrať v Ľvove. Pôvodne mal nastupovať na domáce zápasy v Charkove, ale vedenie klubu zvolilo za náhradné riešenie Ľvov, ktorý leží na západe Ukrajiny. Aj bez chýbajúcich legionárov Šachtar v súboji o domáci Superpohár zdolal Dynamo Kyjev 2:0. V najbližšom čase by sa mal podľa funkcionárov k tímu pripojiť aj Ismaily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona