Argentínsky tenista dostal 6-ročný dištanc a pokutu 25 tisíc dolárov! Ovplyvňoval výsledky

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 10:17 • 2 min
Argentínsky tenista dostal 6-ročný dištanc a pokutu 25 tisíc dolárov! Ovplyvňoval výsledky

LONDÝN - Argentínsky tenista Nicolás Kicker už pozná svoj trest za ovplyvňovanie výsledkov a ďalšie priestupky, z ktorých ho uznal vinným. Tenisový antikorupčný program (TACP). Dvadsaťpäťročný Juhoameričan dostal šesťročný trest zákazu činnosti a pokutu 25 000 amerických dolárov. Polovica trestu je podmienečná. Ak dovtedy neporuší predpisy, na kurty sa bude môcť vrátiť v máji 2021.

slovakia

left justify in out

Kicker v roku 2015 prispel k zmanipulovaniu výsledkov dvoch zápasov na challengerových turnajoch v talianskej Padove a kolumbijskej Barranquille. Taktiež ho uznali vinným z toho, že neoznámil korupčné správanie a nespolupracoval s Útvarom integrity tenisu (TIU) v súvislosti s obvineniami voči svojej osobe. Kicker je momentálne na 100. mieste singlového rebríčka ATP, najvyššie v ňom bol na 78. pozícii vlani v júni.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies