Argentínsky Racing Club s majstrovským titulom po 13 rokoch

NETKY.SK • 15 December 2014, 09:37 • 2 min
Argentínsky Racing Club s majstrovským titulom po 13 rokoch

BUENOS AIRES - Futbalisti Racing Clubu získali argentínsky majstrovský titul, keď v nedeľňajšom ligovom zápase zdolali Godoy Cruz 1:0. Je to pre nich ôsmy titul, ten doteraz posledný ukoristili pred 13 rokmi v 2001.

slovakia

left justify in out

Racing skončil dva body pred obhajcom River Plate, oba kluby si vybojovali účasť v Pohári osloboditeľov, rovnako ako aj obhajca Copa Libertadores San Lorenzo, resp. víťaz národného pohára Huracan. O domácom triumfe nového majstra v záverečnom ligovom kole rozhodla hlavička stredopoliara Rickyho Centuriona.

 

"Nemôžem tomu uveriť. Tento titul naplnil naše sny. Práve kvôli tomuto som sa vrátil domov," citovala agentúra Reuters 35-ročného bývalého reprezentačného útočníka Argentíny Diega Milita, ktorý bol aj pri titule v roku 2001. "Mám obrovskú radosť. Mali sme na začiatku ligy aj zlé časy, ale toto mužstvo sa so všetkým statočne vyrovnalo a zaslúžilo si titul," povedal tréner nového majstra Diego Cocca.

výsledky:
Quilmes - River Plate 0:1
Racing Club - Godoy Cruz 1:0




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona