Argentínsky prezident poďakoval Messimu za návrat do reprezentácie

NETKY.SK • 13 August 2016, 14:30 • 2 min
Argentínsky prezident poďakoval Messimu za návrat do reprezentácie

BUENOS AIRES - Prezident Argentíny Mauricio Macri poďakoval Lionelovi Messimu za to, že v budúcnosti ešte oblečie dres argentínskej reprezentácie. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Veľká správa pre Argentínu a futbal na celom svete. Lio gratulujem a ďakujem," napísal Macri na sociálnej sieti Twitter. Messimu sa v tomto roku nepodarilo ani v treťom veľkom finále s Argentínou získať trofej a po neúspešnom finále Copa America oznámil ukončenie reprezentačnej kariéry. Bauza, ktorý nahradil začiatkom mesiaca pri reprezentačnom kormidle Gerarda Martina, však Messiho po osobnej návšteve v Španielsku prehovoril k návratu.

 

Kapitána Argentíny a hviezdu FC Barcelona pritiahla späť do bojov o postup na majstrovstvá sveta 2018 národná hrdosť a láska k svojej vlasti. "Po neúspešnom finále na Copa America som mal všelijaké myšlienky a veľmi vážne som uvažoval nad koncom reprezentačnej kariéry. Láska k mojej rodnej krajine a k argentínskeho dresu však moje rozhodnutie zmenila. Myslím, že ľudia chcú, aby som za Argentínu bojoval a ja im chcem priniesť radosť," uviedol 29-ročný Messi vo svojom piatkovom stanovisku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies