Argentínsky kouč sa úspešne inšpiroval Van Gaalom

NETKY.SK • 26 November 2014, 17:53 • 2 min
Argentínsky kouč sa úspešne inšpiroval Van Gaalom

BUENOS AIRES - Trénerovi argentínskeho treťoligového futbalového klubu Deportivo Tristán Suárez sa v boji o postup do vyššej súťaže oplatilo napodobniť krok holandského kouča Louisa van Gaala zo štvrťfinále tohtoročných majstrovstiev sveta v Brazílii pred blížiacim sa rozstrelom zo značky pokutového kopu.

slovakia

left justify in out

Holanďan vtedy v súboji proti Kostarike vymenil pred koncom predĺženia gólmanov - Jaspera Cillesena nahradil Tim Krul a ten vychytal "oranjes" postup do semifinále. Kouč Caruso Lombardi zo spomenutého argentínskeho mužstva siahol po rovnakom riešení a vo štvrťfinále play-off o postup do druhej najvyššej súťaže poslal do bránky Daría Capogrossa, ktorý zneškodnil tri pokutové kopy futbalistov Deportiva Morón a mal veľkú zásluhu na triumfe svojho tímu 3:0 v rozstrele a prieniku do semifinále.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona