Argentínsky kouč Bauza: Keď ma chcú vymeniť, podáme si ruky a pôjdem domov

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 14:33 • 2 min
Argentínsky kouč Bauza: Keď ma chcú vymeniť, podáme si ruky a pôjdem domov

BUENOS AIRES - Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Edgardo Bauza je pripravený na možnosť, že svoju misiu pri mužstve "Albicelestes" ukončí predčasne.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdeväťročný odborník sa v pondelok stretne s novým prezidentom Argentínskej futbalovej asociácie (AFA) Claudiom Tapiom a hlavným tajomníkom pre reprezentačné tímy v tejto juhoamerickej krajine Marcelom Tinellim.

 

Bauza bude musieť dvojici vysokých funkcionárov vysvetliť predovšetkým počínanie Argentíny v juhoamerickej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Jeho mužstvo je štyri kolá pred koncom eliminačného cyklu na 5. mieste, ktoré zaručuje iba účasť v novembrovej interkontinentálnej baráži proti najlepšiemu tímu z Oceánie. Reálne hrozí, že sa vicemajstri sveta nepredstavia na budúcoročnom svetovom šampionáte.

AFA už má údajne vytypovaného Bauzovho nástupcu, ktorým by sa mohol stať kouč FC Sevilla Jorge Sampaoli. "Keď mi predstavitelia AFA oznámia, že chcú zmenu, opýtam sa na dôvod, podáme si ruky a pôjdem domov," cituje web La Nación Bauzovo vyhlásenie v televíznej relácii ´Pasión por el fútbol´.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies