Argentínski fanúšikovia si chcú vynútiť Téveza na MS

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 18:00 • 2 min
Argentínski fanúšikovia si chcú vynútiť Téveza na MS

BUENOS AIRES - Fanúšikovia argentínskej futbalovej reprezentácie vyrazia v Buenos Aires na protestný pochod, ktorým si chcú vynútiť nomináciu Carlosa Téveza na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Útočníka talianskeho Juventusu Turín vytrvalo ignoruje kouč "albicelestes" Alejandro Sabella. Ten vedie národný výber dvojnásobných svetových šampiónov od konca júla 2011, no ešte ani raz nepovolal do svojho tímu bývalého útočníka Manchestru United či Manchestru City.

 

Tridsaťročný kanonier Carlos Tévez je najlepším strelcom v aktuálnej sezóne v najvyššej talianskej súťaži, skóroval 18-krát. V drese argentínskej reprezentácie má na konte 64 štartov a 13 gólov. Pod Sabellovým vedením dostávajú prednosť v útoku Lionel Messi z FC Barcelona, Sergio Agüero z Manchestru City, Gonzalo Higuaín pôsobiaci v SSC Neapol, Ezequiel Lavezzi z parížskeho Saint-Germain a Rodrigo Palacio z Interu Miláno. 

 

Favorizovaná Argentína sa na MS 2014 (12. júna - 13. júla) stretne v základnej F-skupine s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies