VIDEO Argentínske kluby okorenili priateľský zápas brutálnou bitkou

NETKY.SK • 1 Február 2016, 15:10 • 2 min
VIDEO Argentínske kluby okorenili priateľský zápas brutálnou bitkou

BUENOS AIRES – Priateľský zápas medzi dvoma úhlavnými rivalmi v Argentíne skončil poriadnou bitkou priamo na trávniku. Hráči sa vôbec nešetrili, vzduchom lietali údery a kopance na každú stranu.

slovakia

left justify in out

Brutálna masová bitka sa strhla v samotnom závere zápasu medzi domácim Esudiantesom a Gimnasiou La Plata, keď po faule rozhodca vylúčil druhého domáceho hráča. Hráči neudržali už viac nervy na uzde a pustili sa do riadnej mastenice. Rozhodca následne ukončil zápas, keďže na trávnik bola povolaná polícia, aby obnovila poriadok.

Očakáva sa, že hneď niekoľko hráčov dostane exemplárne tresty. Násilie na trávniku sledovalo približne 25.000 divákov. Na ihrisko prišla aj sanitka, aby zdravotníci mohli ošetriť otraseného hráča Gimnasie, ktorého do tváre kopol domáci obranca.

 



Napätie medzi tímami eskalovalo, keď domáci Santiago Ascacibar zozadu skopol súpera. Rozhodca mu okamžite ukázal červenú kartu, čo vyvolalo vášnivú strkanicu medzi hráčmi oboch tímov. Tá následne prerástla do masovej bitky.

Brankár domácich Mariano Andújar rozdával údery ako Mike Tyson, keď trafil niekoľkých hráčov hostí. Následne dostal z boku poriadny pravý hák a išiel k zemi, kde mu presila súperových hráčov uštedrila niekoľko kopancov do hlavy aj do tela.

Predsezónny priateľský zápas sa konal len týždeň pred začiatkom argentínskej sezóny Clausura.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona