Argentínčania začali bez Di Mariu, Sabella chce semifinále

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 10:10 • 2 min
Argentínčania začali bez Di Mariu, Sabella chce semifinále

BUENOS AIRES - Dvojnásobní majstri sveta Argentínčania v pondelok začali finálový prípravný blok pred odchodom na futbalové MS do Brazílie. Podľa informácie agentúry DPA má tréner Alejandro Sabella k dispozícii 25 z 26 hráčov, vrátane štvornásobného najlepšieho hráča sveta podľa FIFA Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar Angel Di Maria, ktorý získal v sobotu triumf s Realom Madrid v Lige majstrov 2013/2014, sa mal k spoluhráčom pridať až v piatok, hoci do vlasti mal priletieť už v utorok. Tréner mu však dal čas, aby ho strávil s rodinou.

 

"Dúfame, že sa dostaneme do najlepšej štvorky. A ak sa tam dostaneme, budeme chcieť viac. Nemôžem sľúbiť trofej, ale sľubujem, že urobíme všetko preto, aby sme ju doniesli domov," povedal Sabella pre denník Clarin.

 

Hráči po príchode do tréningového centra národnej federácie absolvovali lekárske testy a vypočuli si úvodné slovo od Sabellu. V príprave ešte odohrajú zápasy s Trinidadom a Tobagom a Slovinskom. (4., resp. 7. júna). Potom 9. júna odletia do Belo Horizonte, kde budú mať základňu. V F-skupine na šampionáte sa stretnú s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies