Argentínčan Demichelis sa rozhodol ukončiť svoju hráčsku kariéru

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 16:18 • 2 min
Argentínčan Demichelis sa rozhodol ukončiť svoju hráčsku kariéru

MALAGA - Argentínsky futbalista Martin Demichelis sa rozhodol vo veku 36 rokov ukončiť svoju kariéru. Podľa hráča španielskej Malagy ho k tomuto kroku viedla strata koncentrácie a sily.

slovakia

left justify in out

"Tohto dňa sa dočká raz každý. Premýšľal som už nad tým istý čas. Vždy ma znepokojoval koniec mojej kariéry. Som vďačný za to, že mi Malaga umožnila pokračovať v mojej hráčskej kariére. Sníval som o tom, že v tomto klube ukončím moju kariéru. Tak to proste chodí, nemám už silu v nohách a koncentráciu, ktorá je potrebná," uviedol Demichelis na tlačovej konferencii.

 

Argentínčan začínal s profesionálnym futbalom v River Plate, neskôr si obliekol dresy Bayernu Mníchov, Atletica Madrid, Manchestru City a Espanyolu Barcelona. Do Malagy sa vrátil Demichelis na sklonku kariéry po šiestich rokoch.

 

Tridsaťšesťročný stredopoliar získal počas svojho pôsobenia na trávnikoch štyri majstrovské tituly v Argentíne a Nemecku, jeden pridal do zbierky aj v Anglicku. V reprezentácii odohral 51 zápasov, v ktorých zaznamenal dva presné zásahy. "Mal som možnosť hrať v najlepších súťažiach v Európe," citovala ESPN Demichelisa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies