Argentínčan Cambiasso novou posilou Olympiakosu Pireus

NETKY.SK • 8 August 2015, 10:13 • 2 min
Argentínčan Cambiasso novou posilou Olympiakosu Pireus

ATÉNY - Argentínsky futbalista Esteban Cambiasso sa stal novou posilou gréckeho šampióna Olympiakos Pireus. Ako informovala agentúra Reuters, s klubom podpísal zmluvu na jednu sezónu.

slovakia

left justify in out

Bývalý reprezentant v uplynulej sezóne pôsobil v anglickom Leicestri. Po tom, ako klubu pomohol k záchrane v Premier League, sa s vedením "líšok" nedohodol na podmienkach nového kontraktu. V Grécku ho pred podpisom zmluvy s Olympiakosom privítali stovky nadšených fanúšikov. "Oficiálne oznamujeme začiatok spolupráce s Estebanom Cambiassom," uvádza sa v stručnom stanovisku na oficiálnom klubovom webe.

 

Cambiasso má vo svojej zbierke až 23 majstrovských titulov či iných trofejí, čo ho v tomto smere robí najúspešnejším argentínskym futbalistov v histórii. O jednu trofej menej vyhrala počas kariéry vlani zosnulá legenda Alfredo Di Stefano.

Najlepšie roky kariéry prežil dynamický stredopoliar v milánskom Interi, s ktorým päťkrát vyhral titul v Serie A a v roku 2010 triumfoval aj v Lige majstrov. Argentínu reprezentoval v 53 zápasoch.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona