Argentína sa rúti do katastrofy, vystríha Maradona

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 11:42 • 2 min
Argentína sa rúti do katastrofy, vystríha Maradona

RIO DE JANEIRO - Futbalová Argentína je už vo štvrťfinále majstrovstiev sveta v Brazílii, ale Diego Maradona nie je nadšený výkonmi zverencov Alejandra Sabellu. Podľa kapitána majstrov sveta z roku 1986 tréner nevyužíva potenciál partie okolo Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

"Mám pocit, že sme stále ešte nezačali hrať. Tento tím nevie zmeniť rytmus hry, chýba mu pohyb smerom dopredu. Jeho výkony vyvolávajú vo mne pocity trpkosti, zúrivosti a hnevu. Argentína bude musieť hrať lepšie ako tím," povedal pre televíziu De Zurda 53-ročný Maradona, ktorý ešte pred štyrmi rokmi na MS v Juhoafrickej republike viedol reprezentáciu svojej vlasti. 

 

V utorkovom osemfinále Argentínčania zlomili odpor Švajčiarov až gólom Ángela di Maríu v predĺžení, ale do poslednej chvíle sa strachovali o tesné vedenie. Akciu vykúpenia pripravil kapitánLionel Messi. 

 

"Lionel je až veľmi osamotený. Stred poľa je slabý, nemá žiadnu iniciatívu. Ak Messi zasa niečo nevymyslí, vo štvrťfinále končíme. Argentína sa rúti do katastrofy. Mužstvo hrá na 40 percent svojich možností," tvrdí podľa goal.com Maradona. 

 

V sobotňajšom štvrťfinále čaká na Argentínčanov ďalší dobre organizovaný európsky tím - Belgicko. "Belgicko je iná káva. Ak sa Argentína nezobudí, bude mať problémy," varuje Diego Maradona. Pred štyrmi rokmi sa "albicelestes" lúčili so šampionátom štvrťfinálovou hanbou, dostali výprask 0:4 od Nemecka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies