Argentína remizovala v prípravnom stretnutí proti Brazílii 0:0

NETKY.SK • 15 September 2011, 17:15 • 2 min
Argentína remizovala v prípravnom stretnutí proti Brazílii 0:0

Argentína remizovala v prípravnom stretnutí proti Brazílii 0 0 - Futbal V utorňajšom prípravnom futbalovom stretnutí remizovala Argentína s Brazíliou 0 0. V zápase sa predstavili len hráči z domácich líg.

slovakia

left justify in out

img

V utorňajšom prípravnom futbalovom stretnutí remizovala Argentína s Brazíliou 0:0. V zápase sa predstavili len hráči z domácich líg.
Pre nového trénera Argentíny Alejandra Sabellu to bola možnosť vyskúšať niektoré tváre pred štartom kvalifikácie na majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii. Úvodný duel kvalifikácie odohrá Argentína 7. októbra proti Čile, o štyri dni neskôr nastúpi proti Venezuele. Brazília sa ako usporiadateľská krajina kvalifikovala automaticky.
Futbalisti Argentíny mali väčšinu gólových šancí už v prvom polčase, len Mauro Boselli z Estudiantes spálil počas prvých 16 minút až tri. V útoku "kanárikov" nastúpili vedľa seba 31-ročný Ronaldinho a 19-ročný Neymar. "Hrali sme OK, keď si uvedomíte, že sme predtým spolu poriadne nehrali," vyhlásil po stretnutí Ronaldinho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona