Argentína proti Nigérii s troma útočníkmi

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 10:44 • 2 min
Argentína proti Nigérii s troma útočníkmi

PORTO ALEGRE - Argentína možno konečne ukáže svoju ofenzívnu silu, tréner Alejandro Sabella je pripravený vyrukovať proti Nigérii v záverečnom zápase základnej F-skupiny futbalových majstrovstiev sveta s troma útočníkmi.

slovakia

left justify in out

Ešte sa však nerozhodol, ktorí hráči budú dobýjať bránku afrického súpera. Argentínčania majú osemfinálovú miestenku vo vrecku, ale hrou na šampionáte v Brazílii nenadchli. Nováčika MS z Bosny a Hercegoviny zdolali 2:1, Irán zlomil Lionel Messi až gólom v nadstavenom čase.

 

"Určite budeme hrať systémom 4-3-3, ale základnú zostavu ešte nemám. Čakám, ako sa vyvinie zdravotný stav niektorých zranených hráčov. Stáva sa, že hlásia bolesti krátko pred zápasom, vždy je tu nejaké riziko," povedal kormidelník, ktorému robí starosti prílišná závislosť tímu od výkonu svojho kapitána Messiho. "Keď máte v kádri hráča ako Messi, vždy sa na neho spoliehate," priznal. 

Ostatní argentínski útočníci zatiaľ márne hľadajú streleckú formu. Trápia sa Gonzalo Higuaín aj Sergio Agüero. "Všetci sa musíme zlepšiť, so mnou na čele. Potrebujeme viac pohybu, aby sme si našli voľný priestor," dodal Sabella. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies