Argentína po Messim, Higuaínovi a Mascheranovi aj bez Gaga

NETKY.SK • 9 Október 2013, 09:46 • 2 min
Argentína po Messim, Higuaínovi a Mascheranovi aj bez Gaga

BUENOS AIRES - Futbalista Fernando Gago nefiguruje v zredukovanom kádri trénera argentínskej reprezentácie Alejandra Sabellu pre nadchádzajúce dve stretnutia kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta do Brazílie.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom oficiálny web národnej federácie. Dvadsaťsedemročný bývalý hráč Realu Madrid a prvá Sabellova voľba na pravom kraji stredu poľa si poškodil stehenný sval v nedeľnom "Superclásicu", v ktorom jeho Boca Juniors zdolala River Plate 1:0.

Argentínsky dres si neoblečie ani kapitán Lionel Messi, Javier Mascherano (obaja FC Barcelona) a Gonzalo Higuaín (SSC Neapol). Sabella povolal šiestich hráčov z najvyššej domácej súťaže, medzi nimi aj bývalého hráča FC Liverpool či Atlética Madrid momentálne v službách Newell's Old Boys Maxiho Rodrígueza. Argentína, ktorá už má istotu postupu na brazílsky šampionát, v piatok odohrá domáci zápas proti Peru, o štyri dni neskôr ju čaká duel na pôde Uruguaju.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona