Arethu Franklinovú uviedli do Rokenrolovej siene slávy

NETKY.SK • 8 November 2011, 23:52 • 2 min
Arethu Franklinovú uviedli do Rokenrolovej siene slávy

Arethu Franklinovú uviedli do Rokenrolovej siene slávy - Kultúra Za prítomnosti mnohých hviezd uviedli v noci nadnes americkú speváčku Arethu Franklinovú (69) do Rokenrolovej siene slávy. Na podujatí v Clevelande vystúpili okrem iných Lauryn Hillová, Denn

slovakia

left justify in out

Za prítomnosti mnohých hviezd uviedli v noci nadnes americkú speváčku Arethu Franklinovú (69) do Rokenrolovej siene slávy.
Na podujatí v Clevelande vystúpili okrem iných Lauryn Hillová, Dennis Edwards z Temptations a Chaka Khan. Franklinová, známa ako kráľovná soulu, vystúpiť nemala, pred záverom trojhodinového podujatia si však sadla za piano a spolu s Edwardsom zaspievali skladbu "A Song for You". 
Franklinová sa na koncertnú scénu vrátila tento rok po operácii. Príčinu zdravotných problémov nezverejnili.
Šou ukončila týždeň podujatí na počesť Arethy Franklinovej. V sobotu jej starosta Clevelandu Frank Jackson odovzdal kľúč od mesta a Case Western Reserve University jej udelila čestný doktorát.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona